AUTOMEISTER

automeisterAUTOMEISTER este o retea de ateliere auto independente, ce functioneaza pe baza conceptului de service oferit sub forma de franciza, apartinând în totalitate firmei LuK AS cu sediul în Langen (Germania).

Sistemul de franciza AUTOMEISTER este prezent în mai multe tari europene (Germania, Austria, Slovenia), acum si în Romania, franciza pentru România fiind oferita de SC AUTONET IMPORT SRL.

Într-un atelier AUTOMEISTER sunteti servit întotdeauna amiabil si corect, indiferent de automobilul pe care-l conduceti. Termenele respectate, servirea prompta, dar si consilierea de prima calitate, personalul amabil si în primul rând preturile corecte sunt de la sine intelese.
Link: www.automeister.ro

AUTONET

autonetCa lider pe piata romaneasca de piese auto, colaboram cu importanti producatori internationali asigurandu-ne un portofoliu activ de 70 de marci. Ca firma de comert, colaboram doar cu persoane juridice si lucram cu peste 7.000 de clienti.
Link: www.autonet.ro

LBD PRO-ASIGURARI

LBDproSuntem o societate de brokeraj in asigurari, orientata cu prioritate catre piata si nevoile locuitorilor judetului Botosani . Atuurile care ne stau la indemana si care ne permit sa oferim clientilor nostri cele mai bune oferte sunt: posibilitatea ofertarii si emiterii politelor pentru toate firmele de asigurari de la sediul nostru intr-un timp extrem de scurt, ampla cunoastere a gamei de produse oferite de fiecare societate in parte, consultanta si suport post vanzare, inexistenta unor costuri suplimentare pentru client.
Pentru a oferi clientilor nostri un plus de confort, le oferim si posibilitatea emiterii de polite RCA online, cu livrarea politei la domiciliu sau in locul in care acesta solicita sa ii fie livrata, cu plata la primirea politei. Astfel clientul nu mai este nevoit sa caute singur cea mai buna oferta, pentru ca o primeste imediat dupa completarea datelor, si nici sa faca un drum pana la sediul nostru pentru ca primeste polita acolo unde doreste. Acest serviciu este disponibil prin accesarea paginii calculator cu un click aici!
LBD Pro-Asigurari si Chamade iti aduc cel mai convenabil RCA. Pentru orice polita RCA pe care o faci la LBD Pro-Asigurari, primesti un tichet de reducere cadou, pe care il vei putea folosi la Chamade oricand, pe toata durata valabilitatii politei RCA. Reducerea este de 7% la piesele de schimb si de 10% la manopera.
Link: calculator-rca-ieftin-botosani